breinbedrog & geheugentriggers

breinbedrog & geheugentriggers

breinbedrog & geheugentriggers

Breinbedrog & geheugentriggers is een interactieve workshop waarbij je aan de hand van een aantal opdrachten zelf ervaart hoe het geheugen je in de steek laat. Of heb je alles wel in je geheugen opgeslagen maar kan je er gewoon even niet bij?

De lifereview methodiek geeft u de basis om op allerlei verschillende manieren naar uw ervaringen te kijken en een relatie te leggen met uw innerlijke drijfveren. We gaan terug langs de wegen die u heeft afgelegd zodat u voldoende bagage heeft om uw koers voor de toekomst te bepalen. De reis door uw levensverhaal staat centraal. Tijdens ons kennismakingsgesprek verkennen we samen uw coachingsvraag.

Daarna gaan we in zes tot acht gesprekken op avontuur. Ik luister, orden en prikkel u om te zorgen dat u niet van de route afwijkt of in cirkels blijft rondrijden. De bijeenkomsten bereidt u voor met een aantal opdrachten. We zijn een half jaar op pad. Frequentie van de afspraken: drie à vier wekelijks.

wat kost het?

Het kennismakingsgesprek is gratis en verplicht u tot niets. De kosten van het coachingstraject zijn afhankelijk van het aantal coaching sessies; van € 790,– voor zes sessies tot € 990,– voor acht sessies. Bedragen zijn inclusief BTW, tussentijdse e- coaching en materialen.

De coaching locatie is in Den Haag via Het Coachhuis. In overleg zijn ook andere Coachhuis locaties in Nederland mogelijk. Reiskosten worden dan extra in rekening gebracht.