autobiografisch coachen

Met een autobiografisch coachingstraject kun je de verbinding leggen tussen je levenspatronen en het kiezen van de weg die je in de toekomst wilt gaan bewandelen.

De lifereview methodiek geeft je de basis om op allerlei verschillende manieren naar je ervaringen te kijken en een relatie te leggen met je innerlijke drijfveren. We gaan terug langs de wegen die je hebt afgelegd zodat je voldoende bagage hebt om je koers voor de toekomst te bepalen. De reis door je levensverhaal staat centraal. Tijdens ons kennismakingsgesprek verkennen we samen je coachingsvraag.

We gaan in zes tot acht gesprekken samen op avontuur. Ik luister, orden en prikkel je om te zorgen dat je niet van de route afwijkt of in cirkels blijft ronddraaien. De bijeenkomsten bereid je voor met een aantal opdrachten. We zijn een half jaar op pad. Frequentie van de afspraken: drie à vier wekelijks.

wat kost het?

Het kennismakingsgesprek is gratis en verplicht je tot niets. De kosten van het coachingstraject zijn afhankelijk van het aantal coaching sessies; van € 790,– voor zes sessies tot € 990,– voor acht sessies. Bedragen zijn inclusief BTW, tussentijdse e- coaching en materialen.

De coaching locatie is in Den Haag via Het Coachhuis. In overleg zijn ook andere Coachhuis locaties in Nederland mogelijk. Reiskosten worden dan extra in rekening gebracht.